Ανέστης: «Όνειρο μου είναι να κερδίσω τρόπαια και να... παίξω στη Λίβερπουλ» (VIDEO)

Ανέστης: «Όνειρο μου είναι να κερδίσω τρόπαια και να... παίξω στη Λίβερπουλ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, αγωνίζεται πλέον στην Γκέτεμποργκ, με την οποία έζησε μια μεγάλη στιγμή, κατακτώντας το Κύπελλο Σουηδίας.

Ο Γιάννης Ανέστης, έζησε μία μεγάλη επιτυχία αφού με την Γκέτεμποργκ κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο Σουηδίας, με την ομάδα του Έλληνα γκολκίπερ να επικρατεί με 2-1 της Μάλμε.

Ο Γιάννης Ανέστης που αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2019 στην Σουηδία φαίνεται ότι έχει βρει τον εαυτό του εκεί. Μάλιστα, ο 29χρονος τερματοφύλακας έδωσε και συνέντευξη στη σκανδιναβική χώρα για να μιλήσει για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που κερδίσαμε το Κύπελλο μετά από 5 χρόνια. Ήταν καλό για όλους, για την ομάδα και τον κόσμο. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους” ανέφερε στα πρώτα του λόγια.

Φυσικά αναφέρθηκε και στα άλλα δύο τρόπαια που έχει κερδίσει στην Ελλάδα: “Δεν είναι πολύ βαρύ (το τρόπαιο). Πήγα γυμναστήριο την προηγούμενη εβδομάδα για να μπορώ να το σηκώσω. Με αυτό που κέρδισα στην Ελλάδα, είναι το τρίτο που κατακτώ στην καριέρα μου. Θέλω να κερδίσω περισσότερους τίτλους”.

Μάλιστα, τόνισε ότι για τη μεταγραφή του στη Σουηδία μεσολάβησε ο Γιόχανσον: “Ο Γιάκομπ είπε πολύ καλά λόγια για μένα στην Γκέτεμποργκ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο για να είμαι εδώ. Στην αρχή ήταν δύσκολα, λόγω του καιρού. Τον συνήθισα πλέον. Θέλω να συνεχίσω να παίζω περισσότερα ματς με την ομάδα για να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της”.

Τέλος, μίλησε για τα όνειρά του αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να παίξει στη Λίβερπουλ: “Κάθε παίκτης έχει όνειρα. Το δικό μου είναι να κερδίζω τρόπαια. Θέλω να παίξω στην Εθνική μου ομάδα. Ένα ακόμη όνειρο είναι να παίξω στη Λίβερπουλ, είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X