Τζούλιεν: «Μην συγκρίνετε τον Μπάρκα με τον Φόρστερ»

Τζούλιεν: «Μην συγκρίνετε τον Μπάρκα με τον Φόρστερ»
Photo Credits: INTIME

Την άποψη πως δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση μεταξύ του Βασίλη Μπάρκα και του Φρέιζερ Φόρστερ εξέφρασε ο αμυντικός της Σέλτικ Κρίστοφερ Τζούλιεν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προτροπή προς τους οπαδούς της Σέλτικ να μην γίνονται συγκρίσεις μεταξύ του Βασίλη Μπάρκα και του Φρέιζερ Φόρστερ έκανε ο αμυντικός των «Κελτών» Κρίστοφερ Τζούλιεν.

«Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συγκρίνει κανείς τον Βασίλη με τον Φρέιζερ», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός.

«Ο σύλλογος και η Γλασκώβη ξέρουν τι έκανε ο Φρέιζερ πέρυσι. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που είχα στην πλάτη μου, αλλά η σύγκριση του νέου τερματοφύλακα με τον Φρέιζερ είναι λάθος. Έχει τα δικά του ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως και ο Fraser», τόνισε στη συνέχεια ο Τζούλιεν.

Τέλος αναφέρθηκε στις προσδοκίες που υπάρχουν: «Ο Βασίλης είναι μεγάλος άντρας και νομίζω ότι έχει παίξει αρκετά παιχνίδια για να γνωρίζει τι περιμένουμε από αυτόν. Ξέρει την προσδοκία του συλλόγου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X