«Η ΑΕΚ θέλει τον Ρομπέρτα από τη Λέφσκι»

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ρομπέρτα από τη Λέφσκι»
Photo Credits: INTIME

Όσα αναφέρουν οι Βούλγαροι για τον Νάιτζιλ Ρομπέρτα - Η θέση της ΑΕΚ για τον παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Νάιτζιλ Ρομπέρτα συνδέεται με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλγαρική ιστοσελίδα «Sportlive.bg», αναφέρει ότι η Ένωση θέλει τον 22χρονο Ολλανδό φορ από τη Λέφσκι Σόφιας.

Επίσης, το δημοσίευμα γράφει πως «στους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας αρέσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής και τον εξετάζουν σοβαρά. Ωστόσο, δεν σκοπεύουν να υποβάλουν κάποια πρόταση για τον παίκτη, ούτε να καταβάλουν λεφτά στη Λέφσκι Σόφιας, καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος».

Αυτός είναι ο Νάιτζιλ Ρομπέρτα

Ο 22χρονος φορ που μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης, αγωνίστηκε φέτος στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λέφσκι και μέτρησε 9 γκολ και 2 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με τη βουλγαρική ομάδα δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του ’22.

Στο παρελθόν έχει περάσει από την Καμπούρ, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Φέγενορντ.

Μετράει πολλές συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ολλανδίας, αλλά πρόσφατα επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα του Κουρασάο, καθώς έχει ρίζες από το νησί της Καραϊβικής.

Τι λέει η ΑΕΚ

Ο παίκτης (όπως και πολλοί άλλοι) βρίσκεται στη λίστα του Ίλια Ίβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να τον έχει τσεκάρει. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν είναι τόση προχωρημένη, όσο την παρουσιάσουν τα βουλγαρικά ΜΜΕ. Μάλιστα, η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει καν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, ούτε φυσικά έχει κάνει κάποια άλλη κίνηση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X