Τάνκοβιτς: Ενδιαφέρον από ΚΠΡ, πάντα στο κόλπο η ΑΕΚ

Μνηστήρες για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Ενδιαφέρον από Αγγλία για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σουηδό εξτρέμ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς που αγωνίζεται στη Χάμαρμπι. Ο 25χρονος έχει μείνει ελεύθερος από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, καθώς δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των Σουηδών.

Η εξέλιξη αυτή βάζει στο παιχνίδι την Ένωση, αλλά και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, επίσης.

Σύμφωνα με το «MinBoll» η ΚΠΡ που αγωνίζεται στην Championship βρίσκεται στο παιχνίδι για την απόκτηση του, καθώς του έχει κάνει πρόταση με αποδοχές 420.000 ευρώ ετησίως (περίπου).

Τάνκοβιτς: «Θέλω να πάω στην ΑΕΚ»

Ο Τάνκοβιτς έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει να έρθει στην Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που γράφει η «ΩΡΑ» ο Σουηδός εξτρέμ ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του πως θέλει να έρθει στην ΑΕΚ.

Το βέβαιο είναι ότι η πρόταση της QPR είναι αρκετά καλή και η πρόκληση του αγγλικού πρωταθλήματος, ακόμη και αν πρόκειται για την Championship φαντάζει ιδανική για κάθε παίκτη.

Ο Τάνκοβιτς έχει στα χέρια του προτάσεις τόσο από την ομάδα του, την Χάμαρμπι, όσο και από την QPR. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για την ΑΕΚ, όμως ο παίκτης έχει ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο η Τζένοα του είχε προσφέρει συμβόλαιο ύψους 800.000 ετησίως, όμως η υπόθεση του δεν προχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X