Ακόμα τα... κλαίνε με τον Λάζαρο στον Πειραιά

Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Λάζαρος!

Ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο του πρόσφερε ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έδωσε γη και ύδωρ στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για να τον πάρει από την ΑΕΚ το 2018.

Οι Πειραιώτες όμως ακόμα… κλαίνε τα λεφτά που έδωσαν στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Κάθε χρόνο ο έμπειρος μέσος είχε καθαρές αποδοχές ύψους 539.500 ευρώ ή αλλιώς 1.079.000 για την πλήρη διάρκεια του συμβολαίου του στο Λιμάνι. Ποσό που έχει οριστεί να καταβληθεί σε 8 δόσεις των 134.875 ευρώ έκαστη.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν και… πολλά καλά μπόνους που προβλέπονται στην συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά, κάθε ξεχωριστή κατάκτηση πρωταθλήματος θα αποφέρει στον Χριστοδουλόπουλο 75 χιλ. ευρώ επιπλέον! Εν συνεχεία, ακόμη 75 χιλ. ευρώ είναι το μπόνους που προβλέπεται για πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League. Από εκεί και πέρα, στα 50 χιλ. ευρώ είναι αυτό για την πρόκριση από τον όμιλο στα νοκ-άουτ ματς του Champions League και 25 χιλ. ευρώ για την 3η θέση του ομίλου και τη συνέχεια στο Europa League. Μοναδική προϋπόθεση που υπάρχει στο συμβόλαιό του για όλα τα παραπάνω, είναι να έχει αγωνιστεί στο 65% των επίσημων αγώνων που θα οδηγήσουν στην επίτευξη του κάθε στόχου.

Επιπλέον, υπάρχει μπόνους και για… back to back κατάκτηση των πρωταθλημάτων το οποίο είναι έξτρα 50 χιλ. ευρώ, αρκεί να είχε παίξει στο 50% των αγώνων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λάζαρου προβλέπει και καταβολή έξτρα 1000 ευρώ μηνιαίως για τα 2 αυτά χρόνια, ως έξοδα διαμονής, δηλαδή για το νοίκι του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά, τα προβλεπόμενα bonus:

75.000€ για κατάκτηση της Super League
75.000€ για πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League
50.000€ για πρόκριση στις νοκ-άουτ φάσεις του Champions League
25.000€ για πρόκριση 3η θέση στον όμιλο του Champions League
50.000€ για κατάκτηση και των δύο επόμενων πρωταθλημάτων
24.000€ για έξοδα διαμονής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X