«Πακέτο» Βέρνερ-Χάβερτς θέλει η Τσέλσι

Στην Τσέλσι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Κάι Χάβερτς

Στην Τσέλσι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του το «χρυσό» αγόρι του γερμανικού ποδοσφαίρου, Κάι Χάβερς.

Η Τσέλσι έχει μπει δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Αφού έκλεισε τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος ήδη φόρεσε τα μπλε, στοχεύει στην απόκτηση του Κάι Χάβερτς. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η υπόθεση, βέβαια, δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα εύκολη, αφού οι Ασπιρίνες δεν θα αφήσουν το πιο πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο να φύγει χωρίς να ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις. Το ύψος μάλιστα της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 80.000.000 ευρώ.

Ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Πέτερ Μποζ, αναφέρθηκε στο ζήτημα: “Μιλάω με τον Κάι πολυ και προσπαθώ να καταλάβω τι κάνει όλο αυτό σε εκείνον, όπως οι καθημερινές φήμες για την μεταγραφή. Ο Κάι χειρίζεται την κατάσταση πολύ καλά. Δεν νομίζω να σταματήσει να παίζει στα 29, όπως ο Σίρλε. Ξέρω τι θέλει να κάνει για το μέλλον του”.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίζιο Ρομάνο ανέφερε στο Twitter ότι ο Χάβερτς πιέζει την ομάδα του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τσέλσι. Μάλιστα, τονίζει, ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των δύο ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X