Τι παίκτη ψάχνει η ΑΕΚ

Τι παίκτη ψάχνει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος αναλύει τι παίκτη τελικά ψάχνει η ΑΕΚ

Μετά τις ανανεώσεις τον Λάνγκφορντ, Σλότερ και Ματσιούλις, η ΑΕΚ σιγά σιγά ολοκληρώνει το ρόστερ της.

Η παραμονή του Γιάνκοβιτς για 1+1 χρόνο και η απόκτηση του Γόντικα ισχυροποιούν τον Ελληνικό κορμό οπότε αυτό που μένει είναι ο 6ος ξένος που αναμένεται να είναι κόμπο γκαρντ.

Τι στυλ παίκτη όμως ψάχνει εκεί η ΑΕΚ; Η απόκτηση του Λοτζέσκι άλλαξε λίγο τον σχεδιασμό που υπήρχε, σε μια κατάσταση καρμπόν με την περσυνή του Λάνγκφορντ. Το «βελούδινο σφυρί» βρέθηκε στο δρόμο του προπονητικού επιτελείου και κάνοντας ένα εκπληκτικό deal, για την ποιότητα του παίκτη, θυσίασε τον ξένο στις θέσεις ‘’4-5’’, βάζοντας στην περιφέρεια έναν sniper των Ευρωπαϊκών γηπέδων.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θέλει η ΑΕΚ

Με αυτή την κίνηση είναι προφανές ότι υπάρχει αμυντική αδυναμία στην περιφέρεια και με βάση αυτό θα κινηθεί η ΑΕΚ για τον 6ο ξένο. Έναν παίκτη που δεν θα είναι σταρ, θα παίζει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του, θα έχει μέγεθος και θα είναι ικανός να προσφέρει την αμυντική ισορροπία με την ενέργεια που δείχνει ότι χρειάζεται η ομάδα για να λειτουργήσει σωστά.

Σίγουρα θα μπορεί να καλύψει τις 2 θέσεις των γκαρντ, έτσι ώστε να μπορεί να παίζει και μαζί με τον Λάνγκφορντ και χωρίς, αλλά να καθιστά ικανό και ένα σχήμα με Λάνγκφορντ-Λοτζέσκι μαζί, προσφέροντας αμυντική κάλυψη στην περιφέρεια. Ο προπονητής της ΑΕΚ ψάχνει έναν τέτοιο παίκτη που θα κουμπώσει με τα υπόλοιπα γκαρντ της ομάδας, θα έχει συγκεκριμένο ρόλο, με στόχο να τον αποκτήσει μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Αυγούστου, ώστε η ομάδα να είναι πλήρης στην έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτές οι σκέψεις δείχνουν τη δυσκολία της απόκτησης του Μακ Φάντεν. Διότι, ο Αμερικανός μπορεί να είναι παικταράς, αλλά είναι σκόρερ και επιθυμεί πολλές φορές να είναι εκείνος το πρώτο…βιολί στις ομάδες που αγωνίζεται. Είναι μια επιλογή που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο εφόσον υπάρχει στην αγορά, αλλά φαίνεται πως η προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι διαφορετική.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X