Ιμόμπιλε: Πήρε και επίσημα το «Χρυσό Παπούτσι»

Η «Κυρία» άνοιξε την όρεξη, ο Τσίρο θα ανοίξει το σκορ;

Έμεινε εκτός αποστολής ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής για τον τελευταίο αγώνα της χρονιά στη Serie A, κάτι που σημαίνει ότι ο Τσίρο Ιμόμπιλε παίρνει και επισήμως το «Χρυσό Παπούτσι» στην Ιταλία.

Είναι γεγονός. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι ο κορυφαίος σκόρερ της φετινής σεζόν και επίσημα! Ο Ιταλός εκμεταλλεύεται την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον τελευταίο αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στη Ρόμα και στέφεται και τυπικά ο νικητής του φετινού Χρυσού Παπουτσιού.

Όπως ανακοίνωσε ο Μαουρίσιο Σάρι στην τελευταία συνέντευξη τύπου, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός αποστολής με τους «τζιαλορόσι», με σκοπό να γεμίσει τις «μπαταρίες» του, για τη μεγάλη ρεβάνς με τη Λιόν, για τους «16» του Champions League.

Ο Ιταλός φορ της Λάτσιο καταφέρνει να κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Ευρώπης για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας αφήσει πίσω του τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες φάνταζε το μεγάλο φαβορί. Ο επιθετικός των Λατσιάλι ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Serie A που κατακτά το Χρυσό Παπούτσι, μετά από 13 χρόνια, όταν ο Φραντσέσκο Τότι είχε τελειώσει τη σεζόν με 26 γκολ, ενώ έχει και την ευκαιρία να απειλήσει το ρεκόρ του Γκονζάλο Ιγκουαίν, με τα 36 γκολ σε μία σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X