Κορωνοϊός: Θετικός και ο DJ του γάμου στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Θετικός και ο DJ του γάμου στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξιτήριο πήρε ο γαμπρός και οι καλεσμένοι του γάμου που νοσηλεύτηκαν στο «Παπανικολάου» αφού εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από γλέντι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στα άτομα που διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό, ήταν και ο DJ του γάμου.

Με δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το θετικό είναι ότι παραβρέθηκαν κυρίως νέοι άνθρωποι, επιβεβαίωσε ότι ο γαμπρός είναι θετικός, ότι όπως ο ίδιος γνωρίζει υπάρχουν πάνω από 10 κρούσματα, ενώ περιέγραψε και το πώς υποψιάστηκε ότι έχει κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα εξήγησε, τον ενημέρωσε το ζευγάρι την Τετάρτη ότι υπήρξε κρούσμα κορονοϊού και όταν την Πέμπτη διαπίστωσε ότι παρουσιάζει κάποια συμπτώματα, όπως τσούξιμο στα μάτια και λίγη κούραση, επισκέφθηκε ιδιωτικό εργαστήριο και έκανε το απαραίτητο τεστ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας τον ειδοποίησαν ότι είναι θετικό και του είπαν πως πρέπει να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του για 14 ημέρες.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι το μόνο σύμπτωμα που παρουσιάζει πλέον, είναι δέκατα κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αν δεν είχε ενημερωθεί από τον γαμπρό για το κρούσμα κορoνοϊού δεν θα είχε αντιληφθεί ότι τα συμπτώματα που είχε παραπέμπουν στη νόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X