Τάνκοβιτς: «Θέλω να πάω στην ΑΕΚ»

Τάνκοβιτς: «Θέλω να πάω στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς για να συνεχίσει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα φέρεται να έχει στείλει ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Το όνομα του Σουηδού εξτρέμ «παίζει» έντονα τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους για την Ένωση, η οποία τον Ιανουάριο είχε μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», η Τζένοα ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Κι αυτό διότι η ιταλική ομάδα πρόσφερε στον άσο της Χάμαρμπι συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ. Τελικά το θέμα με την Τζένοα δεν προχώρησε, αλλά η ζημιά είχε γίνει για την ΑΕΚ.

Ο Τάνκοβιτς παρέμεινε στη Χάμαρμπι, η οποία του έκανε πριν μερικές μέρες πρόταση ανανέωσης, δίνοντάς του διορία να απαντήσει.

Μέχρι και χθες το βράδυ, ο παίκτης δεν είχε απαντήσει και οι άνθρωποι του σουηδικού συλλόγου, έχουν στείλει μήνυμα στους εκπροσώπους του να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το θέμα.

Όπως γράφει η «ΩΡΑ», ο 25χρονος εξτρέμ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του συγκριτικά με τα χρήματα που ζητούσε τον Ιανουάριο και μάλιστα, τον εξιτάρει η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

«Με ενδιαφέρει να πάω στην ΑΕΚ, βρείτε τα με την ομάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σουηδός στους εκπροσώπους του, δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή του για τους «κιτρινόμαυρους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X