Μπάρκας: Απόφαση Μελισσανίδη να έρθει στην ΑΕΚ αντί Λόρια ή Οτσόα!

Μπάρκας: Απόφαση Μελισσανίδη να έρθει στην ΑΕΚ αντί Λόρια ή Οτσόα!
Photo Credits: INTIME

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ το 2016

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Σέλτικ, μετά το σπουδαίο deal της ΑΕΚ με την σκωτσέζικη ομάδα.

Η Ένωση τον πούλησε στη Σέλτικ έναντι 5+1 (σε μορφή μπόνους) εκατομμυρίων ευρώ και με αυτό τον τρόπο ο Ελληνας τερματοφύλακας έγινε η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ΑΕΚ. Με διαφορά…

Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι… αλλιώς

Ωστόσο, το πως ήρθε ο Μπάρκας στην ΑΕΚ έχει ακόμη σπουδαίο ενδιαφέρον. Για τις λεπτομέρειες που εν τέλει κάνουν τη διαφορά.

Ηταν το καλοκαίρι του 2016 όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έφερνε από τον Ατρόμητο τον 22χρονο – τότε – Βασίλη Μπάρκα, έναντι των 600.000 ευρώ. Τότε ο νεαρός τερματοφύλακας είχε λίγες συμμετοχές με την ομάδα του Περιστερίου, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε μάθει για τις προοπτικές του και αποφάσισε να τον φέρει με προσωπική του απόφαση.

Ο τότε προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε να φέρει έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα, τον Γεωργιανό Γκιόργκι Λόρια που ήταν 30 ετών.

Ο τότε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, από πλευράς του, ήθελε να φέρει τον Μεξικανό, Γκιγιέρμο Οτσόα στα 31 του.

Τότε η ΑΕΚ εμπιστεύτηκε το ταλέντο του Μπάρκα, έδωσε την ευκαιρία σε έναν Ελληνα ελπιδοφόρο τερματοφύλακα και όπως έδειξε η ιστορία… έκανε πολύ καλά. Διότι 4 χρόνια μετά έκανε ένα σπουδαίο deal, την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X