Τελειώνει τον Κεντίρα η Γιουβέντους

Τελειώνει τον Κεντίρα η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν υπολογίζει τον Σάμι Κεντίρα και η Γιουβέντους βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του ώστε να του λύσει το συμβόλαιο του.

Ο Σάμι Κεντίρα φαίνεται ότι περνάει τις τελευταίες του ημέρες με την Γιουβέντους. Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις και η μόνη διαφορά είναι στο οικονομικό κομμάτι, ως προς την αποζημίωση του 33χρονου Γερμανού μέσου, σύμφωνα με το Calciomercato. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κεντίρα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις στους πρωταθλητές Ιταλίας, ενώ δεν τον ενδιαφέρει να βρει άμεσα νέα ομάδα.

Ο Κεντίρα έχει συμβόλαιο με την “Μεγάλη Κυρία” μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Οι ετήσιες αποδοχές του είναι 6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό υψηλό για έναν 33χρονο ποδοσφαιριστή με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Φάμπιο Παρατίσι του πρότεινε από το προηγούμενο καλοκαίρι προτάσεις από Αγγλία, Γερμανία και Τουρκία, με τον Κεντίρα να τις απορρίπτει.

Ο Σάρι ήθελε να τον κρατήσει, ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμού που είχε αυτή την σεζόν άλλαξαν γνώμη και στον Ιταλό τεχνικό. Φέτος ο Κεντίρα έπαιξε συνολικά 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι στο Τορίνο αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X