Ξεκατίνιασμα μεταξύ Κύργιου - Τσόριτς στο Twitter (ΦΩΤΟ)

Ξεκατίνιασμα μεταξύ Κύργιου - Τσόριτς στο Twitter (ΦΩΤΟ)

Βαριές εκφράσεις μεταξύ Νικ Κύργιου και Μπόρνα Τσόριτς στο Twitter.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε βεντέτα έχει εξελιχθεί η κόντρα του Νικ Κύργιου με τον Μπόρνα Τσόριτς. Ολα άρχισαν από τη συνέντευξη του Κροάτη πρωταθλητή, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει η άποψη του Νικ Κύργιου για να έρθει η απάντηση του Ελληνοαυστραλού: «πέτρες έχεις στο κεφάλι σου;»

Η μεταξύ τους διαμάχη συνεχίστηκε στο Twitter, με τον Μπόρνα Τσόριτς να γράφει: «Αλήθεια Νικ, μιλάς εσύ για συμπεριφορά; Έχεις βαρεθεί ή σε πείραξε το πολύ κρασί;». Ο Κύργιος απάντησε στο ίδιο post με δύο πολύ καυστικά tweets:

«Ξανά. Αστειεύεσαι για μια παγκόσμια πανδημία. Αυτό δείχνει την ανωριμότητά σου σε επίπεδο πρωταθλητή. Θα ήταν ωραία να σε δω σύντομα, να δω αν το κουκούτσι που έχεις στο μυαλό σου έχει μεγαλώσει»

«Αλλά ναι, έχω βαρεθεί να βλέπω το βαρετό τένις και την βαρετή προσωπικότητά σου, προσφέροντας ένα μηδενικό στο άθλημα».

Ξεκατίνιασμα μεταξύ Κύργιου - Τσόριτς στο Twitter (ΦΩΤΟ) Ξεκατίνιασμα μεταξύ Κύργιου - Τσόριτς στο Twitter (ΦΩΤΟ) Ξεκατίνιασμα μεταξύ Κύργιου - Τσόριτς στο Twitter (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X