Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Έψαχναν χρυσάφι

Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Έψαχναν χρυσάφι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένοι να κάνουν την τύχη τους ήταν οι τρεις άτυχοι άνδρες, ομογενείς από το Καζακστάν, ηλικίας 47, 48 και 58 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί χθες τα ξημερώματα σε φρεάτιο βάθους 8 μέτρων, στο δάσος της περιοχής Φλόγα στη Βαρυμπόμπη.

Ήταν πεπεισμένοι πως στα έγκατα της γης, θα έβρισκαν θαμμένες χρυσές λίρες, και μάλιστα πολύ κοντά στο Αδριάνειο υδραγωγείο με υπόγεια σήραγγα 25χλμ, το οποίο κατασκευάστηκε με εντολή του αυτοκράτορα Αδριανού τον 2ο αιώνα μ.Χ για να καλύψει τις ανάγκες υδροδότησης της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών και τα ανευρεθέντα στοιχεία, οι άτυχοι άνδρες περνούσαν νύχτες ολόκληρες στο συγκεκριμένο σημείο ψάχνοντας τον αμύθητο θησαυρό. Από την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε μια σκάλα, μια γεννήτρια και ένας σωλήνας διοχέτευσης αερίων. Επίσης εντόπισαν γύρω από το φρεάτιο ρουχισμό των μελών της παρέας, κουβέρτες και υπολείμματα φαγητού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X