Προς διαζύγιο οδεύουν ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια

Προς διαζύγιο οδεύουν ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια
Photo Credits: INTIME

Δεν τα βρίσκει με τον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλα περίμενε να ακούσει και άλλα άκουσε ο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ περίμενε μια πρόταση στα οικονομικά δεδομένα που είχαν συζητηθεί στην πρώτη επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά αντί αυτού άκουσε για… ψαλίδι.

Η πρώτη πρόταση, είχε γίνει από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, πρόταση αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με τα νέα συμβόλαια που αναμένεται να υπογράφονται στον ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν.

Η πρόταση που έγινε τώρα, είναι σαφώς χαμηλότερη, κάτι που δείχνει ότι οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον παίκτη βρίσκονται σε κρίση. Συγκεκριμένα στη νέα πρόταση που κατατέθηκε υπάρχουν μπόνους που μπορούν να φτάσουν τις απολαβές του, στις 800.000 ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης, δε θα ξανακάνει την αρχική πρόταση στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, καθώς έχει παρθεί απόφαση για μεγάλο «ψαλίδι» στις απολαβές του. Κάπως έτσι η σχέση Βιεϊρίνια-ΠΑΟΚ οδηγείται στο φινάλε της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X