Ποντένσε: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ποντένσε: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Την πίστη του για νίκη επί του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να νικήσει τον Ολυμπιακό είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος δήλωσε πως αν η ομάδα της Γουλβς σκεφτεί σωστά μέσα στο παιχνίδι θα πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στο επίσημο σάιτ της Γουλβς:

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή, σε άλλες περιπτώσεις, θα ήταν ευχάριστο να παίξω εναντίον τους, λόγω του περιβάλλοντος και της ατμόσφαιρας. Τώρα σκέφτομαι ότι, θα παίξω με τους πρώην συμπαίκτες μου και φίλους μου, αλλά χωρίς το κοινό στο γήπεδο, είναι απλά διαφορετικό παιχνίδι. Προφανώς, τους γνωρίζω επειδή έπαιξα εκεί για ενάμιση χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι παράξενο ή φυσιολογικό, αλλά πραγματικά θα απολαύσω το παιχνίδι».

Για το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν ήμουν έκπληκτος που έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι. Κάποιοι από τους συμπαίκτες ίσως ήταν έκπληκτοι, καθώς έπαιξαν πραγματικά καλά και έλεγξαν το παιχνίδι, ακόμα και με έναν παίκτη λιγότερο.

Δεν ήμουν έκπληκτος γιατί ήμουν συνηθισμένος να είμαι σε μια τόσο καλή ομάδα, η οποία έπαιξε καλά κόντρα στην Μπάγερν, την Τότεναμ και την Άρσεναλ, όπως και τις ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πλήρως ενήμερος για την ποιότητα τους, αλλά επίσης βλέπω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε αν σκεφτούμε σωστά. Μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να δείξουμε την ποιότητα μας».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Πηγαίνοντας σε μια ομάδα που με υποδέχθηκε τόσο καλά ήταν πολύ καλό για μένα, επειδή το μυαλό μου ήταν πολύ χαλαρό εκείνη την περίοδο. Παίζοντας για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, το απόλαυσα πολύ και εκείνοι έκαναν θαυμάσια δουλειά μαζί μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X