Παπαθανάσης για κορωνοϊό: «Θα πάρουμε και άλλα μέτρα αν χρειαστεί»

Παπαθανάσης για κορωνοϊό: «Θα πάρουμε και άλλα μέτρα αν χρειαστεί»

Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Είχαμε μια αύξηση των κρουσμάτων. Σαφώς δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Τα κρούσματα είναι ελεγχόμενα, είναι χαρτογραφημένα, ιχνηλατήσιμα, επομένως εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε τους κανόνες», ανέφερε, μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο υφυπουργός σχετικά με την εντατικοποίηση της χρήσης της μάσκας. Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως «η ελληνική πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατέψει τη δημόσια υγεία και να μην έχουμε διασπορά του Covid-19. Θα κάνει καθετί που απαιτείται».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παπαθανάσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και νέου πακέτου μέτρων, δηλώνοντας: «Παρακολουθούμε πολύ στενά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν και πρόσθετα μέτρα. Οι επιδημιολόγοι έχουν τον χάρτη γενικά των κρουσμάτων, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βρίσκονται συντονισμένα από το υπουργείο μας με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την Ελληνική Αστυνομία σε εγρήγορση».

Κληθείς, μάλιστα, να σχολιάσει τις εικόνες από τις μεγάλες συναθροίσεις, «αν χρειαστεί να ληφθούν και νέα μέτρα, θα ληφθούν και νέα μέτρα», κατέληξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X