Μποροβήλος για Κλάτενμπεργκ: «Αν δεν μπορεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας φέρουμε κάποιον από τον Άρη»

Ζήτησε ξένους διαιτητές στο Κύπελλο Ελλάδος ο Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια επική ατάκα για την κατάσταση που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον ερχομό του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είπε ο πρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε ουσιαστικά πως ο Άγγλος αποτελεί την τελευταία… ελπίδα για την ελληνική διαιτησία.  «Σε 4-5 εβδομάδες θα ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα και εμείς δεν ξέρουμε για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Η Λίγκα θέλει 14 ομάδες και πάλι και του χρόνου. Εμείς σαν Αστέρας θέλουμε να παίζουμε σε ένα Πρωτάθλημα με λίγες ομάδες, αφού τα προβλήματα είναι τεράστια κι όταν σε μία κατηγορία αγωνίζονται πολλοί, τότε υπάρχουν και περισσότερες ασθένειες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για τον  όπως όλα δείχνουν νέο αρχιδιαιτητή.  «Μεγάλο όνομα που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο. Όταν ένας διαιτητής με αυτό το βιογραφικό και ερχόμενος από το καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου δεν μπορεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X