Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με ενόχλησε η έκφραση "τσιτσίδι" για τη φωτογραφία μου» (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με ενόχλησε η έκφραση "τσιτσίδι" για τη φωτογραφία μου» (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Την χαρακτήρισε ως σεξιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φωτογραφίστηκε πριν από λίγες ημέρες μόνο με ένα καπέλο και τα κοσμήματα της, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τα σχόλια που δέχθηκε.

Κατά την διάρκεια της ζωντανής της σύνδεσης με την εκπομπή του OPEN, το μοντέλο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για σχόλιο που έκανε η Νάταλι Κακκαβά για φωτογράφισή της.

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα», είπε αρχικά η Αλεξανδράκη και συνέχισε: «Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο, το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια “μοντέλο” στο μυαλό σας. Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος, που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δεν προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

•giveaway• Εγώ και τα υπέροχα κοσμήματα μου ? ? Σας έχω δωράκι όλα τα κοσμήματα που φοράω στο λαιμό , στο χέρι και στο πόδι ! (Όχι εμένα) ? Για να τα αποκτήσετε .. Τα βήματα απλά .. ___________________________________ Like : my photo ___________________________________ Follow: @allof.gr ___________________________________ Comment : tag 3 friends ___________________________________ Καλή επιτυχία κοριτσάρες ! ☘️ Ο διαγωνισμός λήγει σε 1 εβδομάδα ! ___________________________________ ?: @pauline_niarchou_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) στις

Η Νάταλι Κακκαβά της απάντησε πως «Μακριά από μένα τα σεξιστικά σχόλια. Η λέξη τσιτσίδι δεν νομίζω πως σε προσέβαλε κάπου. Είναι χαριτωμενιά. Για μια γυναίκα που έχει τόσο έντονη προσωπικότητα όσο εσύ, θέλω να σε βλέπω και διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω».

Έπειτα, η Αλεξανδράκη μίλησε για «ταμπέλες» που βάζει ο κόσμος, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει: «Δήμητρα μου, μην μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει, το εξέλαβες πολύ λάθος. Δεν θα έπρεπε να σε θίξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X