Δένδιας: «Αθλητική διπλωματία η μάσκα του Παναθηναϊκού, στηρίζω Ολυμπιακό με τη Γουλβς»

Δένδιας: «Αθλητική διπλωματία η μάσκα του Παναθηναϊκού, στηρίζω Ολυμπιακό με τη Γουλβς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μάσκα του Παναθηναϊκού που φορούσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Ισπανίδα ομόλογό του τράβηξε τα φλας των φωτογράφων.

Ο κ. Δένδιας βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Κοτταρίδης τον υποδέχτηκε με μία μάσκα του Ολυμπιακού.

«Αν τη μάσκα τη φοράτε ενόψει του αγώνα της άλλης εβδομάδας με τη Γουλβς κι εγώ μαζί σας, παίζει ελληνική ομάδα», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας εξήγησε πως η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών και η οικογένειά της «έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις με ομάδα που οι φίλαθλοί της έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό. Και η αθλητική διπλωματία είναι κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Το δέσιμο των ανθρώπων έχει εξαιρετική σημασία για τη χώρα».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών όταν ήρθε στην Αθήνα του δώρισε μανικετόκουμπα με τον Φέρεντς Πούσκας.

«Για να του επιστρέψω τη χειρονομία, θα του πάω μανικετόκουμπα με τον Λάγιος Ντέταρι, τον επόμενο θρύλο του ουγγρικού ποδοσφαίρου που έχει παίξει στην Ελλάδα. Η δημιουργία διαπροσωπικών σχέσεων έχει μεγάλη σημασία στη διπλωματία», επεσήμανε.

«Μην ξεχνάμε ότι ο Μάο τον Απρίλιο του 1971 κάλεσε στην Κίνα την εθνική ομάδα πινγκ πονγκ των ΗΠΑ, που βρισκόταν στην Ιαπωνία. Η κίνηση αυτή που χαρακτηρίστηκε διεθνώς ως η “διπλωματία του πινγκ πονγκ”», σχολίασε ο κ. Δένδιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X