Αβέβαιη η έδρα του Μπαρτσελόνα - Νάπολι

Αβέβαιη η έδρα του Μπαρτσελόνα - Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Δεν είναι σίγουρη η έδρα που θα γίνει η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Νάπολι για τους 16 του Champions League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιθανό ενδεχόμενο αποτελεί αυτό της αλλαγής έδρας του αγώνα Μπαρτσελόνα-Νάπολι, για τους «16» του Champions League, λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του.

Στις 8 Αυγούστου, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Νάπολι, για τη ρεβάνς, της φάσης των «16» του Champions League. Το παράδοξο είναι ότι ακόμα και σήμερα η έδρα που θα φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θεωρείται αβέβαιη.

Κι αυτό διότι, σε περίπτωση που η κατάσταση με τον κορονοϊό, χειροτερεύσει στην Βαρκελώνη, οι άνθρωποι της UEFA, εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, να πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία.

Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε το μέλος του συμβουλίου της UEFA, Εβελίνα Κριστιλίν. Ωστόσο, ανέφερε πως για την ώρα το «Καμπ Νου» είναι το επικρατέστερο γήπεδο για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης…

«Το Γκιμαράες και το Πόρτο έχουν προετοιμαστεί για ένα τέτοιο Plan B και είναι έτοιμα για τέτοιες δύσκολες καταστάσεις Προς το παρόν, η απόφαση είναι να γίνει το ματς στο “Καμπ Νου”. Δεν ξέρω πότε λήγει η διορία, αλλά γνωρίζω το Plan B, επομένως η απόφαση θα παρθεί βάσει του τι θα πει η ισπανική κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X