Κορωνοϊός: Το Ηνωμένο Βασίλειο υπογράφει συμφωνία για 60 εκ. εμβόλια

Κορωνοϊός: Το Ηνωμένο Βασίλειο υπογράφει συμφωνία για 60 εκ. εμβόλια

Συμφωνία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Sanofi and GlaxoSmithKline για εμβόλια που ίσως εξουδετωρώνουν τον κορωνοϊό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμφωνία υπέγραψε το Ηνωμένο Βασίλειο για την προμήθεια έως 60 εκατομμυρίων δόσεων ενός πιθανού εμβολίου κορωνοϊού που αναπτύχθηκε από την Sanofi και την GlaxoSmithKline, με τους οικονομικοί όρους της συμφωνίας να μην αποκαλύπτονται. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει εγκριθεί το εμβόλιο για τη θεραπεία ή πρόληψη του κορωνοϊού.

Το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να αρχίσει τον εμβολιασμό ομάδων προτεραιότητας, όπως οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας και οι κοινωνικοί λειτουργοί καθώς και εκείνοι που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο από κορωνοϊό, εάν η θεραπεία αποδειχθεί επιτυχής.

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν από το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, ανέφερε το Τμήμα Επιχειρήσεων, Ενέργειας και Βιομηχανικής Στρατηγικής (BEIS).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X