Ράσφορντ: Το «ευχαριστώ» στους εθελοντές και το μήνυμα για τη μάχη που είναι μπροστά (ΦΩΤΟ)

Ράσφορντ: Το «ευχαριστώ» στους εθελοντές και το μήνυμα για τη μάχη που είναι μπροστά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έστειλε ο Μάρκους Ράσφορντ με θέμα το το πρόγραμμα παροχής και διάθεσης τροφίμων.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ότι περνάει από το χέρι του κάνει ο Μάρκους Ράσφορντ για το πρόγραμμα παροχής και διάθεσης τροφίμων έτσι ώστε να εξασφαλίσει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα μικρά παιδιά.

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανάγκασε όλους μας να του «υποκλιθούμε», όταν έπεισε την Κυβέρνηση να κάνει ολοκληρωτική στροφή και να συνεχίσει το πρόγραμμα βοήθειας προς τις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και δεν έχουν τη δυνατότητα να τους παρέχουν σωστή διατροφή.

Αυτό είχε ξεκινήσει από την περίοδο του lockdown και ο Ράσφορντ κατάφερε να το συνεχίσει και μέσα στο καλοκαίρι με την αποφασιστικότητα που τον διέκρινε και τη στήριξη που έλαβε στην γενικότερη κινητοποίηση που προκάλεσε για το καλό των συμπολιτών του.

Με νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε, ευχαρίστησε τους εθελοντές, ενώ τόνισε πως «η μάχη έχει δρόμο ακόμα μπροστά». Μάλιστα ο σουπερστάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει το «παρών» στους χώρους όπου συγκεντρώνονται τα τρόφιμα ώστε να διατεθούν στις οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X