Η μεγάλη μεταγραφή του Μπάρκα στα δικά σας χέρια – Ψηφίστε για το deal ΑΕΚ-Σέλτικ

Η μεγάλη μεταγραφή του Μπάρκα στα δικά σας χέρια – Ψηφίστε για το deal ΑΕΚ-Σέλτικ
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» ανοίγει το φάκελο της υψηλότερης πώλησης παίκτη από την ΑΕΚ με την παραχώρηση του διεθνή τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι, η υψηλότερη πώληση στην ιστορία της ΑΕΚ. Η παραχώρηση του Βασίλη Μπάρκα από την Ενωση στην Σέλτικ.

Μάλιστα, ξεπέρασε κατά πολύ και τα 3,5 εκατ. ευρώ που είχαν δοθεί για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου από την Τζένοα, τα 3,5 εκατ. ευρώ που έδωσε η Αντερλεχτ για τον Βράνιες και βέβαια το 1,5 εκατ. ευρώ που είχε δώσει πριν από πολλά χρόνια η Σεβίλλη για να αποκτήσει τον Βασίλη Τσιάρτα. Όλα αυτά μάλιστα, εν μέσω πανδημίας και αμφιβολιών για το πώς θα κινηθεί η αγορά στις φετινές μεταγραφές.

Η ΑΕΚ κερδίζει 5 εκατ. ευρώ άμεσα, θα λάβει ακόμα 1 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους στόχων της Σέλτικ και του Μπάρκα, ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 10%, που μπορεί εύκολα να φέρει ακόμα 1-2 εκατ. ευρώ εάν ο διεθνής τερματοφύλακας κάνει το επόμενο βήμα, ίσως σε κάποιο σύλλογο της Premier League. Η ΑΕΚ βγαίνει πολλαπλά ωφελημένη από την υπόθεση και μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματα για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης της.

Εσείς, μπορείτε να τοποθετηθείτε για την πώληση του Μπάρκα μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης» και να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για το ντιλ της ΑΕΚ με τη Σέλτικ.

 

[poll id=”375″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X