Μπάρκας: Η έκτη πιο ακριβή πώληση ελληνική ομάδας

Μπάρκας: Η έκτη πιο ακριβή πώληση ελληνική ομάδας
Photo Credits: INTIME

Έγραψε ιστορία με τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ στη Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στη Σέλτικ.

Πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έλληνας τερματοφύλακα στη Σέλτικ, με αυτό τον τρόμο θα γίνει η έκτη πιο ακριβή γηγενή ποδοσφαιριστή από ελληνική ομάδα στην ιστορία.

Στην κορυφή της λίστας είναι η πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν για περίπου 18 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017, ενώ ακολουθούν άλλες τέσσερις πωλήσεις των «ερυθρόλευκων»: του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ για 15,2 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο του 2015, του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα για 15 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο του 2014, του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα για 10 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο του 2014 και του Γεωργάτου στην Ίντερ για 7 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 1999.

Τα 5 (6 μαζί με τα μπόνους) εκατ. ευρώ που θα εισπράξει η ΑΕΚ για τον Μπάρκα τον τοποθετούν στην έκτη θέση, πάνω από την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό στην Τζένοα για 4 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X