ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Στελλάτος (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2021 ο Στελλάτος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μένει γι' ακόμη έναν χρόνο στην ΑΕΚ ο Νίκος Στελλάτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Στελλάτος ανανέωσε με την ομάδα πόλο της ΑΕΚ γι’ ακόμη ένα χρόνο.

Ο 41χρονος περιφερειακός και 2ος σκόρερ της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο του Συλλόγου!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο. Ο 41χρονος (17/06/1979) περιφερειακός, ύψους 1,83 μ., συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου και του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο.

Ο Νίκος Στελλάτος αγωνίστηκε σε 13 αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώνοντας 30 γκολ, αποτελώντας τον 1ο σκόρερ της ομάδας στην Α2 και τον 2ο συνολικά.

Ο Νίκος Στελλάτος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, που του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.»

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Στελλάτος δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και τη νέα χρονιά στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι υγεία σε όλο το τμήμα και για την ερχόμενη χρονιά. Είναι η πρώτη μας φορά στην Α1 Εθνικλη Κατηγορία και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X