Μπάρκας: Μόνο τροφεία θα πάρει ο Ατρόμητος

Μπάρκας: Μόνο τροφεία θα πάρει ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Κάποια λίγα χρήματα θα πάρει ο Ατρόμητος για τον Μπάρκα μετά την συμφωνία ΑΕΚ-Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας ταξιδεύει για τη Σκωτία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σέλτικ.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Σκωτίας και η Ένωση θα λάβει 5 εκατ. συν 1 εκατ. σε μπόνους.

Μετά το «κλείσιμο» της μεταγραφής πολλά ακούστηκαν για το ποσοστό μεταπώλησης που έχει κρατήσει ο Ατρόμητος, ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου δεν δικαιούται πλέον το 15% που είχε συμφωνηθεί, καθώς αυτό το ποσοστό αφορούσε τη περίοδο 2016-2019.

Το συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών διευκρινίζει ότι έπειτα από το πέρας της τριετίας ο Ατρόμητος δεν δικαιούται πια το 15%. Επιπλέον ο Μπάρκας είχε ανανεώσει και με την ΑΕΚ μέχρι το 2022, κάτι που επίσης άλλαζε τη συμφωνία.

Μόνο τροφεία ο Ατρόμητος για Μπάρκα

Μετά την μεταγραφή του Μπάρκα στη Σέλτικ, η ομάδα του Περιστερίου θα λάβει μόνο κάποια τροφεία, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, καθώς ο διεθνής κίπερ ήταν στις Ακαδημίες της ομάδας του Περιστερίου. Και αυτά θα είναι και τα μόνα χρήματα που θα λάβει ο Ατρόμητος για το deal ΑΕΚ-Σέλτικ.

Τι λέει ο Ατρόμητος για το ποσοστό μεταπώλησης

Από την πλευρά τους, στον Ατρόμητο είναι κατηγορηματικοί ότι ισχύει κανονικά. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν από το Περιστέρι, αν προκύψει θέμα θα το πάνε δικαστικά. Ωστόσο, όλα είναι ξεκάθαρα, όπως τονίσαμε και παραπάνω και η ΑΕΚ δεν έχει να ανησυχεί για κάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X