Στην Ιρόνι Νες Ζιόνα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος

Στην Ιρόνι Νες Ζιόνα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
Photo Credits: INTIME

Κάτοικος Ισραήλ γίνεται ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ τη δεκαετία του 80, θα αναλάβει τους Ισραηλινούς που αγωνίζονται στη Winner League, με το Sport 5 να αποκαλύπτει την είδηση στη διάρκεια του Final Four που διεξάγεται στη Μενόρα Μιβτατσίμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Ιρόνι έχει έδρα στη Νες Ζιόνα, μια πόλη πενήντα χιλιάδων κατοίκων και αγωνίζεται στη Λεβ Χαμοσάβα, ένα μικρό γήπεδο 1200 θεατών. Τη σεζόν 2019/20 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και συμμετείχε για δεύτερη σεζόν στο FIBA Europe Cup, στο οποίο θα πάρει μέρος και την περίοδο 2020/21 υπό τις οδηγίες του Σκουρτόπουλου που φλέρταρε και στο παρελθόν με ομάδες της Winner League αλλά δεν είχε φτάσει σε συμφωνία με κάποια.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας θα γίνει ο τέταρτος Έλληνας της Winner League στην οποία βρίσκονται ήδη οι Γιάννης Σφαιρόπουλος (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιάννης Καστρίτης (Χάποελ Τελ Αβίβ) και ο Στέφανος Δέδας (Χάποελ Χολόν).

Ο Σκουρτόπουλος έχει εργαστεί κατά σειρά στο Αιγάλεω, τη Δάφνη Δαφνίου, τον ΟΦΗ, την ΑΕΚ και τον Πανελλήνιο, το Περιστέρι, τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον Πανιώνιο, τον Κεραυνό, το Ρέθυμνο, τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Φάρο Λάρισας. Αυτή θα είναι η πρώτη του θητεία σε πάγκο ομάδας του εξωτερικού.

Πηγή: sport24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X