ΑΕΚ: Περιμένει την ελευθέρας του Βράνιες

ΑΕΚ: Περιμένει την ελευθέρας του Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Ως ελεύθερο θέλει να πάρει τον Όγκνιεν Βράνιες η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι κοινό μυστικό, ο Όγκνιεν Βράνιες είναι έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τους Βέλγους η Ένωση περιμένει από τον Βόσνιο να λύσει το συμβόλαιο του με την Άντερλεχτ, ώστε να τον πάρει ως ελεύθερο.

Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, με την προϋπόθεση φυσικά να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ. Η Ένωση δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις με τον βελγικό σύλλογο και περιμένει τον Βόσνιο στόπερ να φτάσει οριστικά σε λύση του συμβολαίου του με τους «μοβ» ώστε στη συνέχεια να υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρους» για τρία ή τέσσερα χρόνια.

Πλέον αυτό τονίζεται και από το Βέλγιο. Η εφημερίδα Derniere Heure αναφέρει πως «ο Βράνιες ενδέχεται να αποχωρήσει σύντομα από την Άντερλεχτ. Η ΑΕΚ του προτείνει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, αλλά μόνο αν η Άντερλεχτ τον αφήσει ελεύθερο».

Τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει έντονη φημολογία ότι ο 30χρονος Βόσνιος αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Όπως και να έχει η ΑΕΚ περιμένει ακόμα τις εξελίξεις μεταξύ του ίδιου του Βράνιες και της Άντερλεχτ αναφορικά με το επικείμενο διαζύγιο ώστε στη συνέχεια να τον κάνει ξανά δικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X