Σοκ στην Κρήτη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σοκ στην Κρήτη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Photo Credits: INTIME

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Πασακάκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας 60 ετών πήρε το όπλο του και πυροβόλησε στην κοιλιά τη 56χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια επιχείρησε να δώσει τέλος της ζωή του. Το ζευγάρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις τοπικές ιστοσελίδες ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Όπως τονίζουν οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο Χανίων η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Ο 60χρονος άνδρας νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της κατάστασής του.

Η σύζυγός του που πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα, έχει εισαχθεί στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή καθώς έχουν βληθεί ζωτικά όργανα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X