Ο Μπεκάλι κρατά τον Πλάνιτς μακριά από την ΑΕΚ!

Ο Μπεκάλι κρατά τον Πλάνιτς μακριά από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, αλλά ο Τζίτζι Μπεκάλι έβαλε ανυπέρβλητα εμπόδια στην υπόθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς απομακρύνεται από την ΑΕΚ λόγω του… «τρελού» ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι.

Το όνομα του 28χρονου στόπερ ήρθε στην επιφάνεια για την Ενωση πριν από λίγες ημέρες, και δημοσιεύματα από Ρουμανία και Σερβία έκαναν λόγο για σχεδόν δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Τζίτζι Μπεκάλι, ιδιοκτήτης του συλλόγου έχει διαφορετικά σχέδια και αναγκάζει την ΑΕΚ να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Το Τelekomsport.ro, γράφει: «Η διαφωνία ανάμεσα στον Μπεκάλι και τον Πλάνιτς ξεκίνησε όταν ο πρώτος επέβαλε μειώσεις στα συμβόλαια λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σέρβο, ο Μπεκάλι δεν διαπραγματεύτηκε μαζί του, αλλά του ανακοίνωσε τη μείωση του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του αρνήθηκε μετά να επιστρέψει στη Ρουμανία και να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στα μέσα Ιουνίου, ο Πλάνιτς αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιό του με την πρόφαση ότι δεν είχε λάβει δύο μισθούς των 38.000 ευρώ. Ο Μπεκάλι πιστεύει ότι έχει το δίκιο με το μέρος του και απαιτεί 10 εκατομμύρια από τον Σέρβο ή από οποιαδήποτε ομάδα τον θέλει για να τον παραχωρήσει.

Ο Πλάνιτς αρχικά προσέφυγε στη FIFA κάνοντας προσφυγή σε βάρος της Στεάουα με τις παραπάνω κατηγορίες οι οποίες οδηγούν σε σοβαρή παραβίαση του συμβολαίου του. Αν η FIFA τον δικαιώσει, τότε θα μείνει ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει όποια ομάδα θελήσει.

Το πιο σημαντικό σε αυτή τη περίπτωση, είναι η ΑΕΚ. Η Ενωση προσέφερε συμβόλαιο 400.000 ευρώ στον Σέρβο στόπερ, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ ακόμα πότε θα βγει η απόφαση της FIFA και θα προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις παικτών δυστυχώς για τον Πλάνιτς που θα έβλεπε τις απολαβές του να υπερδιπλασιάζονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X