ΑΕΚ: Οι τρεις δρόμοι για τις επόμενες μεταγραφές στο μπάσκετ

ΑΕΚ: Οι τρεις δρόμοι για τις επόμενες μεταγραφές στο μπάσκετ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi,gr έχει το ρεπορτάζ για τις κινήσεις ενίσχυσης της μπασκετικής ΑΕΚ

Το παζλ της νέας μπασκετικής ΑΕΚ αρχίζει να συμπληρώνεται.

Με την απόκτηση και του Ματ Λοτζέσκι, η Ενωση της επόμενης περιόδου αρχίζει να σχηματοποιείται. Ο ελληνικός κορμός παραμένει δυνατός και σε υψηλό επίπεδο, περιλαμβάνοντας τους Νίκο Ζήση, Νίκο Γκίκα, Δημήτρη Μωραϊτη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Λίνο Χρυσικόπουλο και τη διαφαινόμενη επιστροφή του Ντούσαν Σάκοτα. Στους ξένους, υπάρχει η προσθήκη του Γιανίκ Μορέιρα, προφορική συμφωνία με Κιθ Λάνγκφορντ και Μάρκους Σλότερ, ενώ είναι σχεδόν «τελειωμένη» και η παραμονή του Γιόνας Ματσιούλις.

Η αλήθεια είναι πως στον αρχικό σχεδιασμό, δεν προβλέπονταν παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Λοτζέσκι, που παίζει κυρίως στις θέσεις «2» και «3». Ωστόσο, όταν σου παρουσιάζεται μια τέτοια ευκαιρία στην αγορά, δεν μπορείς να την αφήνεις ανεκμετάλλευτη. Η ΑΕΚ ψάχνει από εδώ και πέρα για δύο προσθήκες που θα δώσουν όσα χρειάζεται η ομάδα.

Για να φτάσει στους στόχους της, ανοίγονται τρεις δρόμοι για να επιλέξει τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ.

Αυτοί είναι:

  1. Να πάρει η ΑΕΚ έναν πολύ δυνατό παίκτη που θα παίζει στις θέσεις «4» και «5». Σε συνδυασμό με την παρουσία των Μορέιρα και Σλότερ, ίσως να μην απαιτηθεί καν η προοπτική παρουσίας και Ελληνα ψηλού, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι ο Μαυροειδής ή ο Γόντικας. Εάν βρεθεί αυτός ο παίκτης, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να προστεθεί στην περιφέρεια και ο Κατσίβελης, που θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ και μπορεί να προσφέρει ύψος και καλή άμυνα.
  2. Να βρεθεί εξαιρετική επιλογή κόμπο γκαρντ, που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις «2» και «1». Αυτό αυτόματα θα σημάνει τη μονιμοποίηση του Ματσιούλις στη θέση «4», ενώ θα ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση και ενός Ελληνα σέντερ που θα κλείσει την τριάδα των ψηλών με Μορέιρα και Σλότερ, ενώ στο «4» θα είναι Ματσιούλις, Χρυσικόπουλος και Σάκοτα.
  3. Με δεδομένη και τη δυναμική του νέου γηπέδου, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μάκης Αγγελόπουλος να κάνει το κόλπο γκρόσο και να τρελάνει κόσμο, φέρνοντας και έβδομο ξένο στην ομάδα. Αυτό θα κλείσει ιδανικά όλα τα κενά, ενώ με δεδομένη τη δυνατότητα να παίζουν και οι επτά στο BCL, σε μια μαραθώνια σεζόν με πολλά παιχνίδια, θα υπάρχει η δυνατότητα σωστής διαχείρισης του υλικού.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X