Ο Βράνιες στα χέρια σας – Ψηφίστε για τη μεγάλη επιστροφή

«Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για Βράνιες θα είναι... συναρπαστικές»
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσιτική κάλπη» υποδέχεται τον Βόσνιο στόπερ και ζητά τη δική σας γνώμη για τη μεταγραφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες προβάρει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ. Φαινόταν σχεδόν νομοτελειακό. Μοιάζει σαν μια από τις ιστορίες που μπορεί να υπάρξουν πολλά επεισόδια, αλλά γνωρίζεις ποια θα είναι η κατάληξη. Εστω και αν υπήρξε νέο «πάγωμα» εκεί στα τέλη του Ιούνη, οι…πάγοι έλιωσαν γρήγορα. Ο Βράνιες τελειώνει από την Αντερλεχτ και έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ και να γίνει η κολώνα στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

Αναμφίβολα, ο Βράνιες είναι ένας παίκτης που δεν περνά αδιάφορος. Είτε τον λατρεύεις, είτε δεν τον συμπαθείς, δεν μπορείς να μην αποδεχθείς πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που ξεχειλίζει από ποιότητα και πάθος μέσα στο γήπεδο. Τώρα, το κεφάλαιο Βράνιες φαίνεται πως ανοίγει ξανά για την ΑΕΚ και η «Ενωσίτικη κάλπη» σας δίνει το λόγο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για την πρώτη μεγάλη φετινή μεταγραφή της Ενωσης.

 

[poll id=”374″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X