Ολιβέιρα: Τι θα κάνει με την επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς

Ολιβέιρα: Τι θα κάνει με την επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς
Photo Credits: INTIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα και το πρόβλημα τραυματισμού του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η σεζόν για τον Νέλσον Ολιβέιρα ήταν αρκετά παράξενη. Παρά το γεγονός ότι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας, πέρασε από πολλές δυσκολίες και μια μακρά περίοδο εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τραυματισμών. Ο πιο σοβαρός ήταν αυτός που τον ταλαιπώρησε εκεί γύρω στο Φλεβάρη και μέσα στην καραντίνα. Οι κοιλιακοί – προσαγωγοί που τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα είναι ένα ύπουλο σημείο για κάθε αθλητή. Για να γιατρευτεί το συγκεκριμένο πρόβλημα χρειάζεται είτε επέμβαση, είτε… τύχη και προσπάθεια μέσω θεραπείας. Ο Πορτογάλος διάλεξε τον δεύτερο δρόμο και δικαιώθηκε.

Ο Ολιβέιρα και τα πλέι οφ

Μετά το πέρας της σεζόν, έπεσε πάλι στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μπει τώρα για επέμβαση και να χάσει την έναρξη της σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα μπει χειρουργείο. Κριτήριο γι’ αυτήν του την απόφαση ήταν η απόδοσή του στα πλέι οφ. Επαιξε σε 9 ματς στα πλέι οφ ο διεθνής Πορτογάλος και στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Εβγαλε δηλαδή 10 ματς μέσα σε 1,5 μήνα και έχασε μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, λόγω τιμωρίας!

Ουσιαστικά, το σώμα του αντέδρασε εξαιρετικά στα συνεχή ματς, την πίεση και τη ζέστη και πλέον δεν χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Επίσης, κάνοντας προετοιμασία θα αφήσει οριστικά πίσω τον συγκεκριμένο τραυματισμό και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα από την αρχή της σεζόν. Σε καμιά περίπτωση πάντως, δεν θέλει να χειρουργηθεί και να μείνει για μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Άλλωστε, να θυμίσουμε πως, το επόμενο καλοκαίρι είναι το Euro και θέλει να δώσει το «παρών» με την Εθνική Πορτογαλίας.

Λέει «όχι» στην επέμβαση λοιπόν ο Ολιβέιρα. Λέει «ναι» από την άλλη σε συζήτηση με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο. Το τρέχον τελειώνει το καλοκαίρι του 2021 και φυσικά πρόθεση της ΑΕΚ είναι να καλέσει άμεσα τον Πορτογάλο για συζητήσεις και επέκταση της συνεργασίας τους. Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα μπορεί από τον προσεχή Ιανουάριο θα συζητήσει και να συμφωνήσει ως ελεύθερος με κάποια άλλη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X