Φινάλε-θρίλερ στην Premier League: «Κλειδώνουν» τα εισιτήρια για το Champions League

Φινάλε-θρίλερ στην Premier League: «Κλειδώνουν» τα εισιτήρια για το Champions League
Photo Credits: INTIME

Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι-Γουλβς κονταροχτυπιούνται για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, με δύο εισιτήρια να είναι «ανοιχτά» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φινάλε για γερά νεύρα θα έχουμε σήμερα στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι αναμετρήσεις Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι-Γουλβς θα κρίνουν τα 2 εναπομείναντα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, με την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο.

Συγκεκριμένα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ψάχνουν ένα βαθμό για να βρίσκονται στην τετράδα με τη λήξη της αγωνιστικής. Ένας βαθμός που μεταφράζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, καθώς εμπορικές συμφωνίες, τηλεοπτικά συμβόλαια και τα χρήματα από την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ εξαρτώνται από την τελική κατάταξη των ομάδων.

Ο προπονητής της Λέστερ δήλωσε πως οι «αλεπούδες» θα έχουν την ευκαιρία για μια νίκη «που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο». Από την πλευρά του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλοντας να αποφορτίσει την ομάδα του από την πίεση ανέφερε: «Το αποτέλεσμα δεν θα καθορίσει τη χρονιά μας, καθώς είχαμε ήδη καθοριστικές στιγμές μέσα στη σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X