Γκόρνικ: Ξεκίνησε επαφές με την ΑΕΚ για να κρατήσει τους Γιακουμάκη-Βασιλαντωνόπουλο

Γκόρνικ: Ξεκίνησε επαφές με την ΑΕΚ για να κρατήσει τους Γιακουμάκη-Βασιλαντωνόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκόρνικ ξεκίνησε επαφές για να κρατήσει τους Γιώργο Γιακουμάκη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Σύμφωνα με το sportfm.gr, οι δύο παίκτες έχουν ενημερωθεί πριν φύγουν από την Πολωνία για να γυρίσουν στην Ελλάδα από τη διοίκηση της ομάδας πως θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ της Γκόρνικ Ζάμπρζε και να στηριχτεί μεταξύ άλλων και σε αυτούς για τη νέα σεζόν, όπου στόχος είναι μια καλή πορεία και η είσοδος στην πρώτη οκτάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραμονής στην πολωνική ομάδα, κάτι που εξέφρασαν και στον σύλλογο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους έχουν τσεκάρει και άλλοι σύλλογοι από το… πάνω μέρος του ταμπλό.

Την ίδια ώρα, από την Γκόρνικ Ζάμπρζε έχει γίνει και μια πρώτη επαφή με ανθρώπους της ΑΕΚ για τους Βασιλαντωνόπουλο και Γιακουμάκη. Πρόκειται για διερευνητική επαφή, ώστε να διαπιστώσουν τα «θέλω» των «κιτρινόμαυρων» αλλά και να δουν υπό ποια μορφή παραχωρούνται οι δύο. Δεν είναι άγνωστα στους Πολωνούς, αφού η ρήτρα και των δύο ποδοσφαιριστών που αρχικά είχε συμφωνηθεί πλησιάζει τις 500 χιλ. ευρώ, ωστόσο η Γκόρνικ θέλει να κατεβάσει αυτό το ποσό και εάν γίνεται ακόμη και κατά 100 χιλ. ευρώ. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ θα… γλιτώσει και ένα ποσό της τάξεως των 250 χιλ. ευρώ από τα συμβόλαια των δύο παικτών.

Ο Γιακουμάκης προορίζεται ως ο αντικαταστάτης του Ιγκόρ Ανγκούλο στην επίθεση, αφού ο έμπειρος Ισπανός φορ αποχώρησε για λογαριασμό της Γκόα στην Ινδία, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και να αποτελέσει τον βασικό και να έχει από πίσω του ως δεύτερο τον 21χρονο, Ντάριους Παβλόφσκι.

Η Γκόρνικ σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην Πολωνία, πάντως, θα αποκτήσει και άλλον έναν επιθετικό και εφόσον παραμείνει ο Γιακουμάκης θα αποτελέσουν το δίδυμο για τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X