ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο ο Ιάσονας Μαντάς!

ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο ο Ιάσονας Μαντάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιτυχίες δεν σταματούν για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου. Μετά το Πρωτάθλημα Ελλάδος που κατέκτησε ο Γιώργος Πνευματικός στην κατηγορία των Εφήβων (το πρώτο μετά από δεκαετίες στη συγκεκριμένη κατηγορία για την ΑΕΚ), στο βάθρο ανέβηκε και ο Ιάσονας Μαντάς στην κατηγορία των Παίδων.

Ο νεαρός αθλητής του “Δικεφάλου” συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του φετινή πορεία, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα της αντοχής με χρόνο: 02:12:25.233, χάνοντας στις λεπτομέρειες το ασημένιο μετάλλιο!

Πρόκειται για άλλη μία σπουδαία επιτυχία, σε μία απαιτητική κούρσα, με τον Ιάσονα Μαντά να κρατά για ακόμα μία φορά ψηλά την “κιτρινόμαυρη” σημαία.

Ο προπονητής Λευτέρης Παπουτσάς και ο Team Manager του ποδηλατικού τμήματος Παναγιώτης Γρούβας, που βρίσκονται με την αποστολή στο νησί της Ρόδου, έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον Ιάσονα Μαντά και πανηγύρισαν μαζί του τη νέα επιτυχία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X