Συγκλονιστικός Σεραφείδης: «Ας μπω στο γήπεδο και μετά ας... ξεμπαρκάρω» (VIDEO)

Συγκλονιστικός Σεραφείδης: «Ας μπω στο γήπεδο και μετά ας... ξεμπαρκάρω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Στέλιος Σεραφείδης κατάφερε να συγκινήσει και πάλι τους πάντες με όσα είπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μια φορά ο Στέλιος Σεραφείδης κατάφερε να μας συγκινήσει.

Κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο της «Αγιά Σοφιάς» για δηλώσεις ή μιλά για την ανέγερση του γηπέδου, στα μάτια του βλέπουμε όλους τους ΑΕΚτζήδες. Ολοι εκείνοι που ανυπομονούν και η λαχτάρα να προλάβουν να δουν το όνειρό τους ολοκληρωμένο.

Ο παλαίμαχος με την ψυχή 20αρη καταφέρνει κάθε φορά να μας κάνει να λογιζόμαστε όλους εκείνους που έφυγαν και δε το πρόλαβαν, αλλά και όσους είναι ακόμα εδώ και βαστούν γερά για να δουν ξανά το όνειρο. Το γήπεδο της ΑΕΚ.

Μιλώντας αυτή τη φορά στο OPEN και το αφιέρωμα στην «Αγιά Σοφιά», ο Στέλιος Σεραφείδης δήλωσε: «Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, Εδώ οι πρόσφυγες στήριξαν τα σπίτια και τα όνειρά τους, τις οικογένειές τους. Ποντιακός ελληνισμός, σύσσωμη η προσφυγιά, οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας. Θα νιώσουν υπερήφανοι όταν ετοιμαστεί το γήπεδο. Να μου δοθεί η δυνατότητα, σε μένα και σε πολλούς ακόμα συμπαίκτες και φίλους στην ηλικία μου μου να το απολαύσουμε. Να μην το χάσουμε. Λέμε να το προλάβω και… ας ξεμπαρκάρω».

Δείτε όσα είπε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X