«Τον Ιούνιο του 2021 θα μιλάμε για το άνοιγμα της Αγιάς Σοφιάς» (VIDEO)

«Αγιά Σοφιά»-Υπογειοποίηση: Καλοκαιρινή πτήση με drone πάνω από το παλάτι της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε για την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» και το άνοιγμα της το 2021.

Ο project manager του νέου γηπέδου της ΑΕΚ τόνισε σε συνέντευξη του στο OPEN ότι το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ανοίξει τον Ιούνιο του 2021 και προσέθεσε ότι «η σημασία του γηπέδου θα φανεί τα επόμενα 70-80 χρόνια, όχι τώρα,…».

Οσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος:

«Πολλοί το 2013 έλεγαν να φύγει το γήπεδο από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εγώ ρωτούσα να φύγει αλλά που να πάει; Όταν δεν έχεις εναλλακτικές, δεν μπορείς να λες να φύγει κάτι που βρίσκεται στο σημείο αυτό 70 χρόνια.

Παρακολουθώντας την κατασκευή από την πρώτη μέρα βλέπαμε πως ο σχεδιασμός πετύχαινε. Και αυτή τη στιγμή έχουμε μια ικανοποίηση γιατί το κίλο του γηπέδου δημιουργεί μία ποδοσφαιρική αρένα. Για αυτό και κάναμε δύο κερκίδες χωρητικότητας 16 χιλιάδων θέσεων η κάθε μία.

Αυτό που ήταν πρωτόγνωρο για εμάς ήταν το πάθος της προσφυγιάς. Και σε αυτό μας ταξίδεψε η ΑΕΚ.

Δεν μπορώ να προβλέψω εμπόδια ώστε η ΑΕΚ να μην παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε για το άνοιγμα του νέου γηπέδου.

Υπήρχε ένας μύθος ότι το γήπεδο απέχει από το σταθμό του τρένου 600-700 μέτρα. Αν με την αφορμή της υπογειοποίησης χτιστεί ένα γεφυράκι που θα συνδέει το γήπεδο με το παλιό εργοστάσιο της Μπριτάνια τότε ο σταθμός του τρένου, δια μέσου της οδού Χανίων, θα απέχει από εδώ 320 μέτρα. Τέτοια έργα που έχουν και τον δημόσιο χαρακτήρα μέσα τους δεν πρέπει να σκεφτόμαστε για την επόμενη δεκαετία, αλλά για τα επόμενα 60, 70 και 80 χρόνια».

Δείτε το αφιέρωμα του OPEN στην «Αγιά Σοφιά»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X