Λάμπαρντ: «Θα έπινα μια μπύρα με τον Κλοπ» (VIDEO)

Λάμπαρντ: «Θα έπινα μια μπύρα με τον Κλοπ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το επεισόδιο που είχε με τον τεχνικό της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το επεισόδιο που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ο Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος σε αυτές.

Το επεισόδιο που είχε με τον τεχνικό της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο προπονητής της Τσέλσι εμφανίστηκε μετανιωμένος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι όπου και τόνισε τα εξής: «Για να είμαι ειλικρινής, έχω δει το βίντεο και ήμουν εκεί. Αναφορικά με τη γλώσσα που χρησιμοποίησα, μετανιώνω».

Στον αντίποδα ο παλαίμαχος άσος των «μπλε» του Λονδίνου δεν μετάνιωσε για το πάθος, το οποίο και έδειξε προκειμένου να υπερασπιστεί την ομάδα του. «Αυτά τα πράγματα παίζουν στα social media. Για το πάθος μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου δεν μετανιώνω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στον πάγκο. Δεν έχω θέμα με τον Κλοπ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Θα έπινα μία μπύρα με τον Γιούργκεν Κλοπ για να τον συγχαρώ. Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν στον πάγκο τους, όχι ο Κλοπ. Σε ένα παιχνίδι τα συναισθήματα φουντώνουν».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X