Πιέζει για νέο συμβόλαιο τον Φάτι η Μπαρτσελόνα λόγω... Γιουνάιτεντ

Πιέζει για νέο συμβόλαιο τον Φάτι η Μπαρτσελόνα λόγω... Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να… θωρακίσει το συμβόλαιο του Ανσού Φάτι και προσπαθεί άμεσα να υπογράψει ένα καινούργιο προκειμένου να γλιτώσει από… πειρασμούς πώλησης όπως συνέβη πριν λίγο καιρό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας ρήτρα 300 εκ. ευρώ.

Η αγγλική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση 100 εκ. ευρώ για τον Φάτι, μία προσφορά που συζήτησαν οι «μπλαουγκράνα» αλλά τελικά την απέρριψαν. Όμως ο… κίνδυνος καραδοκεί και η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει ένα πιο ισχυρό συμβόλαιο τον νεαρό άσο, αυξάνοντας τις αποδοχές του μέχρι το 2024. Βέβαια το «κλειδί» της υπόθεσης θα είναι η ρήτρα του συμβολαίου του η οποία σύμφωνα με την «Sport» θα φτάνει στα 300 εκ. ευρώ, ένα νούμερο που φυσικά καμία ομάδα με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να πληρώσει.

Ο Φάτι από την πλευρά του ήταν δυσαρεστημένος από τον παραγνωνισμό του και υπήρχε προβληματισμός για το μέλλον του, μιας και ο νεαρός θέλει να έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Η Μπαρτσελόνα αντιλαμβάνεται ότι λόγω της κατάστασης μπορεί να τον χάσει και έτσι θέλει το νέο συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X