Ρατσιστική (και ανορθόγραφη) επίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο: «Έλληνας γεννιέσαι» (ΦΩΤΟ)

Ρατσιστική (και ανορθόγραφη) επίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο: «Έλληνας γεννιέσαι» (ΦΩΤΟ)

Ρατσιστικό παραλήρημα από τον Κυριάκο Βελόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε ρατσιστική επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσω Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι Έλληνας «”γενιέσαι” (με ένα «ν»), φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί».

Το ‘χει, φαίνεται, η μέρα σήμερα: λίγη ώρα μετά τα εμετικά σχόλια του καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στέλεχος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Κωνσταντίνου Καλέμη, ο οποίος είχε «φροντίσει» ν’ αποκαλέσει «μ@λάκα και αράπη του κερατά» τον MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Κυριάκος Βελόπουλος φρόντισε να τον μιμηθεί, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα σχόλιο που προκαλεί αποστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης (που, θυμίζουμε, βρίσκεται εντός της ελληνικής Βουλής…), έγραψε με κεφαλαία γράμματα- προφανώς για να «φωνάξει» τα πιστεύω του- ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος.

Μ’ αυτό το tweet ο κύριος Βελόπουλος θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στις δηλώσεις του Γιάννη, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Greek Freak δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε καν φιλέλληνας.

Κι ολ’ αυτά για ένα παιδί που διαφημίζει τη χώρα μας σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη, που φοράει τα χρώματα της Εθνικής, που κατεβαίνει στους διαγωνισμούς καρφωμάτων του All Star Game με την ελληνική σημαία στους ώμους κτλ.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό tweet του Κυριάκου Βελόπουλου που βρίθει γαλανόλευκης… αγάπης: 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X