ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Λυκογιάννη αποκαλύπτουν οι Ιταλοί!

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Λυκογιάννη αποκαλύπτουν οι Ιταλοί!
Photo Credits: INTIME

Οι Ιταλοί συνδέεουν την Ένωση και με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη - Τι ισχύει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιταλοί συνδέουν τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη με την ΑΕΚ!

O Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίζεται στην Κάλιαρι και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα, «Calciocasteddu», η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 26χρονο αμυντικό.

Πιο συγκεκριμένα, το ιταλικό Μέσο γράφει για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βούλγαρο εξτρέμ, Κιρίλ Ντεσπότοφ και συνδέει τις περιπτώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες κρατούν ανοιχτό κανάλι και για τον Λυκογιάννη».

Ο 26χρονος διεθνής αμυντικός δεσμεύεται με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του ’22 και τη φετινή σεζόν μετρά 20 συμμετοχές και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις (Serie A – Κύπελλο). Με την Εθνική Ανδρών έχει 4 εμφανίσεις.

Το 2015 αποχώρησε από την Ελλάδα, μετακόμισε στην Αυστρία, παίζοντας με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς και είχε 6 γκολ και 6 ασίστ σε 81 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του ’18 πήρε μεταγραφή στην Κάλιαρι και συνολικά με την ομάδα της Ιταλίας μετρά 43 εμφανίσεις και 5 ασίστ.

Πλέον, μένει να φανεί, αν τα όσα γράφουν οι Ιταλοί έχουν βάση, αλλά είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ.

Διαψεύδει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διέψευσε σχεδόν άμεσα τα σενάρια που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Λυκογιάννη, ξεκαθαρίζοντας πως οι πληροφορίες των Ιταλών δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X