Dimand: Ποια είναι η εταιρεία που κατασκεύασε το γήπεδο της ΑΕΚ και η σχέση της με τον αθλητισμό

Dimand: Ποια είναι η εταιρεία που κατασκεύασε το γήπεδο της ΑΕΚ και η σχέση της με τον αθλητισμό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εορταστική εκδήλωση, για την ονοματοδοσία του γηπέδου της ΑΕΚ, σε ΟΠΑΠ Arena, στάθηκε αφορμή για να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η κατασκευάστρια εταιρεία, Dimand.

Με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, η Dimand, αποτελεί την εταιρεία που έκανε πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ, να αποκτήσουν ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Ένα γήπεδο που, δεν προορίζεται μόνο για να φιλοξενεί αθλητικούς αγώνες, καθώς θα αποτελεί ένα χώρο αθλητισμού και πολιτισμού, ανοικτό στην κοινωνία, που θα διατίθεται ακόμα και για γαμήλια πάρτυ!

Το γήπεδο θα αποτελεί ένα τοπόσημο, όπως το χαρακτηρίζει και ο Δ. Ανδριόπουλος, ο οποίος, από τότε που ξεκίνησε το έργο, μιλά με απόλυτο θαυμασμό για το τελικό αποτέλεσμα. Από τα σχέδια ακόμα, ο επικεφαλής της Dimand, οραματιζόταν ότι το γήπεδο θα αποτελέσει στολίδι για την περιοχή και τους φίλαθλους. Εξάλλου και ο ίδιος αγαπά ιδιαίτερα τον αθλητισμό, καθώς έχει συμμετάσχει σε διεθνείς μαραθωνίους, ανάμεσά τους και στο μαραθώνιο της Βοστώνης, τη χρονιά που είχε σημειωθεί έκρηξη βόμβας. Σε βάθος χρόνου και για κάποιο διάστημα, επίσης, υπήρξε, μάνατζερ στίβου αλλά και ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).

Καθώς το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι τη μεθεπόμενη σεζόν η ΑΕΚ θα «παίζει» στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας, τώρα ο Δ. Ανδριόπουλος εκφράζει την ευχή όλες οι ομάδες… ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και πολλές ακόμα, να αποκτήσουν το δικό τους γήπεδο. «Αυτή η επένδυση των 70 εκατομμυρίων και πλέον ευρώ, να αποτελέσει το φάρο για το πως πρέπει να κινηθούν όλες οι ομάδες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα σχέδια της Dimand

Με το νέο γήπεδο της Φιλαδέλφειας, ο Δ. Ανδριόπουλος ενισχύει την εμπειρία του στον τομέα κατασκευής γηπέδων. Μέσω της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων REDS και από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο ίδιος είχε παλαιότερα επιμεληθεί και την κατασκευή του γηπέδου του Ολυμπιακού. Ενεργό επίσης, συμμετοχή είχε και στην κατασκευή του γηπέδου της Λάρισας, ενώ ο ίδιος υπήρξε σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων στο θέμα της διπλής ανάπλασης Βοτανικού και Λεωφόρου. Δ. Ανδριόπουλος ίδρυσε τη Dimand το 2008, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του στο real estate, ως διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία REDS και συνδυάζοντάς την με τις προηγούμενες δουλειές που είχε κάνει, ως franchisee των Mc Donald΄s Πειραιά, αλλά και ως συνεργάτης των εταιρειών Superfast Ferries και της γερμανικής αλυσίδας Aldi. Η στροφή που έκανε στο real estate, τον δικαίωσε, καθώς η εταιρεία του έχει καταφέρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά ακινήτων, έχοντας αναλάβει μερικά από τα σημαντικότερα projects της ελληνικής αγοράς.

Σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα ξεχωρίζει η αξιοποίηση του Πύργου με τους 22 ορόφους στο Λιμάνι του Πειραιά που παραμένει αναξιοποίητος για περίπου 46 χρόνια και η κατασκευή σύγχρονων κατοικιών στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου Πειραιά, επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ. Από τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ξεχωρίζει η ανάπλαση των πρώην εγκαταστάσεων της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτου στον Πειραιά, με τη δημιουργία σύγχρονων γραφειακών χώρων, επένδυση ύψους 152 εκατ. ευρώ, το ελληνικό Moxy στην Πάτρα κι άλλα.

Πηγή: newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X