Βαρούχας: «Έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για τους πίνακες ο Κλάτενμπεργκ»

Βαρούχας: «Έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για τους πίνακες ο Κλάτενμπεργκ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο θέμα του αρχιδιαιτητή, τις αρμοδιότητες του, αλλά και τα χρήματα που έχει λαμβάνειν, αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας.

 Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Κλάντενμπεργκ θα έπρεπε να έρθει πιο νωρίς ώστε να έχει την ευθύνη για τους πίνακες. Όταν ένας διαιτητής δεν πάει καλά τώρα, θα λέει εκείνος, μα εγώ αυτούς βρήκα. Πάντως τα χρήματα που θα παίρνει θα είναι υπερβολικά. Δεν είναι δυνατόν να ζητάει τόσα λεφτά, να παίρνει 50.000 το μήνα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που θέλουν λύση. Τώρα τελευταία στις σχολές διαιτησίας στην Αθήνα, έγινε σχολή με 35 διαιτητές, ενώ στο παρελθόν γίνονταν με 100. Σε άλλες περιοχές της επαρχίας, δεν θα βρεις σχολή διαιτησίας ούτε με πέντε διαιτητές, από τους οποίους στη διαιτησία θα μείνουν οι μισοί. Σε λίγο καιρό οι Ενώσεις δεν θα έχουν διαιτητές για τα πρωταθλήματα. Ξανά λέω, έπρεπε να έρθει νωρίτερα ο Κλάτενμπεργκ για να αναλάβει τις ευθύνες του»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X