ΑΕΚ: Εξετάζει Μπαμπ και Γκούντγουιν

ΑΕΚ: Εξετάζει Μπαμπ και Γκούντγουιν
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τσεκάρει τους δύο παίκτες για τη Βασίλισσα

Η ΑΕΚ έχει πάρει τον Γιανίκ Μορέιρα, αλλά από κει και πέρα ακούγονται λίγα πράγματα για τις κινήσεις της.

Σίγουρα, πάντως, θα πάρει έναν κόμπο γκαρντ στη θέση του Κέντρικ Ρέι, καθώς κι έναν παίκτη που να παίζει στο «4» και στο «5». Για τη θέση του κόμπο γκαρντ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε σημαδέψει τον Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ, αλλά ο νεαρός παίρνει τον δρόμο για την Μπάγερν. Φέτος, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη Λούντβιχσμπουργκ.

Εννοείται ότι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει κι άλλες λύσεις στη διάθεσή του και μία από αυτές αφορά στον Αρτσι Γκούντγουιν. Πρόκειται για έναν ψηλό γκαρντ, ο οποίος είχε αρκετά υψηλές προοπτικές για το ΝΒΑ, αλλά
δεν τις δικαίωσε. Επαιξε σε διάφορες ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, αλλά μετά το 2017 είναι μακριά απ’ αυτό.

Τα τελευταία χρόνια έπαιξε μεταξύ άλλων στην Κίνα, στη Γερμανία και στην Τουρκία. Είχε βγει απ’ το Κεντάκι και με ύψος 1,96 υπερέχει εύκολα έναντι πολλών αντιπάλων του. Ο δε χειρισμός της μπάλας είναι πολύ καλός για έναν παίκτη, ο οποίος ήταν Νο 29 στο ντραφτ του 2013. Στο ντραφτ, δηλαδή, στο οποίο είχε επιλεγεί στο Νο 15 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X