Καρντόσο: Τα βρήκε με ΑΕΚ για την αποζημίωση -Αυτό είναι το ποσό

Καρντόσο: Τα βρήκε με ΑΕΚ για την αποζημίωση -Αυτό είναι το ποσό
Photo Credits: INTIME

Ο Μιγκέλ Καρντόσο τα βρήκε με την ΑΕΚ για το ύψος της αποζημίωσής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για το ύψος της αποζημίωσής του.

Η υπόθεση του Πορτογάλου τεχνικού εξακολουθεί να απασχολεί την Ενωση καθώς μέχρι πρόσφατα δεν είχε βρεθεί η «χρυσή τομή» αναφορικά με την αποζημίωσή του για τους λίγους μήνες που παρέμεινε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου στο ξεκίνημα της σεζόν 2019/20. Ο Μιγκέλ Καρντόσο ξεκίνησε με πολύ άσχημο τρόπο την χρονιά στην Ενωση καθώς ήταν μια καταστροφική επιλογή από τους «κιτρινόμαυρους» όπως αποδείχθηκε. Ευτυχώς που γρήγορα η ΑΕΚ αποφάσισε να τον αντικαταστήσει, ο Νίκος Κωστένογλου την έβαλε ξανά στις ράγες και εν συνεχεία ο Μάσιμο Καρέρα την ανέβασε επίπεδο αξιοποιώντας το ρόστερ της ΑΕΚ

Η αποζημίωση του Καρντόσο

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και αρχικά απαιτούσε ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ (έπεσε από τις 800.000 ευρώ) με την Ένωση φυσικά να μην προτίθεται να δώσει τόσο πολλά, σκεπτόμενη και το αποτυχημένο του πέρασμα, επιθυμώντας να… σώσει ό,τι μπορεί από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Τώρα, περισσότερο από έναν χρόνο μετά την πρόσληψή του, βρέθηκε η «χρυσή τομή» αναφορικά με τα χρήματα της αποζημίωσής του. Το ποσό ανέρχεται στις 300.000 ευρώ με την ΑΕΚ να… ξεμπερδεύει οριστικά πλέον με μια υπόθεση που ούτε θα ήθελε να θυμάται.

Και να… σώζει μια καταστροφική επιλογή με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος. Διότι το αγωνιστικό ήταν αρκετά μεγάλο και κόστισε πολύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X