Αποθέωση για Πλάνιτς: «Από τους καλύτερους παίκτες στην Ρουμανία-Δεν τον περνά κανείς ούτε με... σφαίρες!»

Αποθέωση για Πλάνιτς: «Από τους καλύτερους παίκτες στην Ρουμανία-Δεν τον περνά κανείς ούτε με... σφαίρες!»
Photo Credits: INTIME

Δημοσιογράφος από την Ρουμανία μιλά στο enwsi.gr για τον Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Μπόγκνταν Πλάνιτς βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην ατζέντα του Ίλια Ίβιτς για το κέντρο της άμυνας, καθώς τα στοιχεία που έχει ο 28χρονος στόπερ αρέσουν στον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ που αναζητά λύσεις για το κέντρο της άμυνας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στοιχεία, βέβαια, που ανέλυσε και ο Θίοντορ Τζουματάτε, ο οποίος είναι δημοσιογράφος στην Ρουμανία. Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας στο enwsi.gr τον Πλάνιτς, αναφέρθηκε εκτενώς στα χαρακτηριστικά του, που τον καθιστούν έναν κεντρικό αμυντικό υψηλής ποιότητας, που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία ομαδα που πρωταγωνιστεί.

Πιο συγκεκριμένα είπε ο Θίοντορ Τζουματάτε για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό από την Σερβία: «Ο Πλάνιτς είναι πολύ δυνατός, καλός στον αέρα, εξαιρετικός στο να… κρατάει τον αντίπαλο επιθετικό. Είναι δύσκολο να τον νικήσεις κατά μέτωπο, ενώ στα φάουλ και στα κόρνερ στην αντίπαλη εστία είναι πολύ επικίνδυνος. Η ταχύτητά του δεν είναι το μεγαλύτερό του προσόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Liga 1, όπου και έπαιζε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X