Αμεση απάντηση ΕΠΟ σε Καραπαπά: «Ουδέποτε είπαμε ότι δεχόμαστε πιέσεις»

Αμεση απάντηση ΕΠΟ σε Καραπαπά: «Ουδέποτε είπαμε ότι δεχόμαστε πιέσεις»
Photo Credits: INTIME

Πολύ γρήγορα απάντησε στον Κώστα Καραπαπά η ΕΠΟ για τους ισχυρισμούς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμεσα απάντησε στις κατηγορίες του Κώστα Καραπαπά η ΕΠΟ!

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM έκανε λόγο για πιέσεις προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου ώστε να μην ορίσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Επικοινωνήσαμε με τον Γραμμένο και μας είπε ότι έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τον ορίσω επειδή δέχομαι πιέσεις», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση της ΕΠΟ στον Κώστα Καραπαπά ήρθε άμεσα και αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X