Ο Καραπαπάς έχασε την μπάλα!

Ο Καραπαπάς έχασε την μπάλα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός λέει... ότι θέλει, ο Καραπαπάς λέει ότι... θέλει και η ζωή συνεχίζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χωνέψει ότι δεν μπορεί πλέον να ορίσει και να αποφασίσει την έδρα και την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΕΠΟ πλέον έχει πάρει την απόφαση της αναβολής του τελικού, μετά την τοξικότητα που μετέδωσε ο ΟΣΦΠ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλάζοντας στάση κάθε 3-4 ημέρες για την ημερομηνία και την έδρα.

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε σήμερα στον SPORT FM, αλλά εμφανώς έδειξε να έχει χάσει την μπάλα. Είπε δημοσίως ότι ο Ολυμπιακός πρότεινε το ΟΑΚΑ, μετά τον ορισμό του γηπέδου της Ριζούπολης. Ωστόσο, η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι διαφορετική…

Το γήπεδο της Ριζούπολης ορίστηκε για τις 26 Ιουλίου από την ΕΠΟ, στις 8 Ιουλίου. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αλλάξει στάση και να προτείνει τελικά το ΟΑΚΑ μόνος του στις 19 Ιουλίου. 11 ημέρες μετά και μόλις μία εβδομάδα πριν τον τελικό.

Μάλιστα, έκανε μόνος του ερμηνεία της επιστολής της Αστυνομίας ότι δεν εννοεί το ΟΑΚΑ στην επιστολή στην ΕΠΟ για τελικό εκτός Αττικής.

Παράλληλα, ο κ.Καραπαπάς τόλμησε και δήλωσε ότι κακώς άλλαξε η προκύρηξη του Κυπέλλου Ελλάδος για το ΟΑΚΑ. Οταν είχαν αρνηθεί το ΟΑΚΑ στα προτεινόμενα γήπεδα για τον τελικο του Κυπέλλου Ελλάδος το μόνο γήπεδο εντός Αττικής που απέμενε ήταν η Ριζουπολη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X